Amazonit hatása: Csillapítja a változó hangulatokat, elmét, ellentmondásokat, vágyakozást és szívfájdalmat. Véd a rossz szokásoktól, csökkenti a szorongást és a bosszúságot. 

Elősegíti az önkifejezést, a kreativitást, az intuíciót, az önbizalmat és a kommunikációt. Reményt és kitartást ad, segít a nehéz döntések meghozatalában, cselekvésre ösztönöz. 

Erősíti a lelki fejlődést, a múlt tapasztalatainak felfogó képességét, erősíti a kötelesség- és felelősségtudatot, fenntartja a hangulati egyensúlyt, oldja a szomorúságot. 

Az amazonit javítja a házaséletet, elősegíti a kedvességet, és nagyszerű kő új vállalkozás indításához. Az amazonit oldja az érzelmi stresszt, megszabadít a félelmektől, ingerlékenységtől, negatív energiáktól, szeretetre ösztönöz, szeretni tanít. 

Felébreszti a nőiesség minden legjobb tulajdonságát a nőkben. Rendkívül gyengéd és nyugtató, megtanít békés és harmonikus megoldásokat találni a legnehezebb konfliktusokban vagy helyzetekben is.

 Lehetővé teszi, hogy egy lágy és gyengéd, nyugodt és békés megközelítést találjon, miközben megtartja értékeit és hozzáállását. 

Erőt és erőt, nagy energiaáramlást ad, eltávolítja a komplexeket és blokkokat, erősíti a függetlenség és az életbe vetett bizalom érzését, valamint gyengédséget és finomságot.

Most, hogy mindent tudsz az Amazonit hatásáról, nézd meg ezt is: